Jordarbejde & Stenbelægninger

Hvis du skal have en lækker ny græsplane, eller have stenbelægning på stier – vil du blive guidet igennem her!

Hvad er jordarbejde & stenbelægninger?

Jordarbejde og stenbelægninger er begge relateret til landskabsarkitektur og havearbejde.

Jordarbejde omfatter forskellige opgaver, der involverer at arbejde med jorden og undergrunden i en have eller et landskab. Dette kan omfatte opgaver såsom at udjævne terrænet, grave grøfter til kabelinstallation, anlægge græsplæner, plante træer og buske, og bygge terrasser eller højbede.

Stenbelægninger omfatter installation af stenbelægninger som fliser eller brosten på stier, terrasser, indkørsler og andre områder i en have eller et landskab. Dette kan omfatte forberedelse af undergrunden, installation af stenene i et mønster eller design, og færdiggørelse med fuger mellem stenene.

Begge typer arbejde kræver ofte en kombination af færdigheder fra landskabsarkitekter, anlægsgartnere og entreprenører for at opnå det ønskede resultat.

Hvad laver entreprenør?

En entreprenør udfører normalt arbejde i bygge- og anlægssektoren og kan tage sig af forskellige opgaver afhængigt af deres ekspertise og specialisering. Generelt kan en entreprenør være ansvarlig for planlægning, koordinering og gennemførelse af en række opgaver, herunder:

En entreprenør kan opføre nye bygninger eller infrastrukturer fra bunden, såsom huse, kontorbygninger, broer, veje og lignende.

Entreprenører kan udføre ombygninger og renoveringer af eksisterende strukturer, herunder omfattende renoveringer af bygninger eller renoveringer af badeværelser og køkkener.

Anlægsarbejde: Entreprenører kan udføre anlægsarbejde, såsom anlæggelse af veje, parkeringspladser, stier, cykelstier og lignende.

Entreprenører kan installere VVS- og elektriske systemer, herunder varme-, ventilation-, aircondition-, el- og sanitetssystemer.

Entreprenører kan udføre opgaver relateret til landskabspleje og havearbejde, herunder design og installation af haver, anlæggelse af stenbelægninger og udførelse af jordarbejde.

Entreprenører kan arbejde som selvstændige eller som en del af et større firma og vil typisk have en række færdigheder inden for ledelse, planlægning, budgettering og teknisk ekspertise inden for deres specialisering.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.