Brolægning

Hvis du skal have en lækker ny græsplæne, eller renovere den gamle. Så har vi en guide til hvordan du gør her

Den rigtige belægning til dig

Hos Anlægsgartner-pris.dk ved, hvordan arbejdet skal udføres og sikrer altid, at vores anlægsgartnere og brolæggere er dygtige til de mest moderne metoder. Der er ingen grænser for din have, men når det kommer til belægning, er der mange faktorer at tage stilling til for at få de bedste resultater. Under en gratis rundvisning med en af ​​vores havearkitekter får du råd til at vælge den rigtige barkflis.

Ujævne belægningssten er en fordel ved lægning af indkørsler, fordi de skal kunne passere tunge køretøjer. Ligeledes skal terrasser kunne rumme gangbroer og en række forskellige udendørsmøbler. Det kan hurtigt blive meget at holde styr på, men vi er eksperter af en grund. Derfor er vi glade for at håndtere de rigtige materialer, og du kan regne med, at vi altid leverer løsninger af høj kvalitet, uanset størrelse, til en overkommelig pris.

Hvad laver brolæggere?

Som brolæggere har vi specialiseret os i belægning af alle typer sten. Fra fliser og brosten, til grus og beton. Coating er ofte et større projekt, så de fleste hyrer fagfolk, der kan klare de tunge løft. Vores fagfolk er effektive og har mange års erfaring med at lægge indkørsler og haver. Vi ønsker at give dig de bedst mulige resultater og alle opgaver er aftalt på forhånd.

Opgaver for en brolægger:

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.