Flytning

Skal du flytte?

Flytning er jo en simpel ting, ikke sandt? Du skal jo blot lægge dine ejendele i kasser og flytte dem ud til din nye bolig. Din sofa. Din seng. Reoler. Bøger. Tøj. Sko. Vaser. Porcelæn. Cykel.

Alt sammen skal flyttes over i en varebil og ud til din nye bolig. Sammen med en god omgang udmattelse og dårlig ryg. Nå, det sidste skal ikke med?  

Faktisk kan en flytning godt være en relativt simpel opgave, uden at have brug for en uge for at kunne samle sine kræfter igen. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Hvordan vælger man en god flyttemand?

  Flytning med flyttemænd

  Løsningen er at få en flyttemand til at udføre flytningen. Det kan simpelthen ikke betale sig at spare flyttemanden væk. Det er så billigt i forhold til hvor meget stress og jag det tager fra en, at man helt klart burde få en flyttemand til at klare den del af flytningen. 

  Men hvordan vælger man en flyttemand, der kommer til aftalt tid, udfører opgaven til en god pris og sørger for at dine varer ankommer til din nye bolig i samme tilstand som før flytning? Sørg for at vælge en der har været mange år på markedet. Så er der rimelig god sandsynlighed for at de udfører deres opgaver ordentligt. Ellers havde de nok ikke overlevet på markedet. 

  Flytning af skrøbelige genstande

  Men en ting kommer I dog ikke udenom, selv når I hyrer en flyttemand til at foretage selve flytningen. Og det er indpakningen af jeres varer, således de ikke bliver beskadiget under flytning. Der er nogen varer der er mere holdbare, såsom fysiske bøger og det meste tøj. Men der er også varer der kræver at de er pakket ordentligt ind og ligger godt imellem hinanden i kasserne. 
   

  Det gælder varer såsom vaser, porcelæn, glas, TV, spilkonsoller og andet elektronisk udstyr. En god flyttemand vil sørge for at pakker og kasser som de flytter bliver behandlet som var det deres eget. Især hvis der står “Skrøbelig” udenpå kassen. 

  Men jeres varer skal simpelthen pakkes rigtigt godt ind, før flyttemanden kommer, fordi hvis tallerkner og glas ligger og sejler i en papkasse under transporten, er det mindre vigtigt hvor forsigtige flyttemændene er når de flytter kasserne. 

  Flytning tallerkner

  Beskyttelse ved flytning

  Bobleplast

  Det er vigtigt at hver eneste genstand som kan gå i stykker ved kontakt med noget andet der er hårdt, er pakket fuldstændig ind, således at de ikke rammer hinanden. Det kan gøres med noget så simpelt som at lægge køkkenrulle mellem hver tallerken. 

  Men hvis man gerne være sikker på at der er god beskyttelse for dine tallerkner og skrøbelige genstande, er det bedst at købe bobleplastik. Det købes som regel som en rulle, der har plastik med bobler der er fyldt med luft. 

  Du kender det sikkert fra pakker du har modtaget med posten. Det er relativt billigt og meget bedre end en køkkenrulle til at beskytte varer der beskadiges let ved hård kontakt.  

  Flyttekasser

  Flyttekasser

  Når det hele er pakket godt og fornuftigt sammen, så nytter det selvfølgelig ikke noget, hvis bunden af kassen går i stykker, når flyttemanden løfter kassen med al jeres fine Georg Jensen porcelæn. Derfor er det yderst fornuftigt at køre ud til Bauhaus eller Silvan og investere de småpenge det koster at købe ordentlige flyttekasser. 

  Selvom I måtte have en masse tomme kasser i jeres kælder fra dengang I købte jeres gryder, som I kunne bruge til at flytte jeres ting, så ved I jo ikke om de er blevet fugtbeskadigede af at ligge i kælderen. Det kan også være at de ikke kan holde til det som I vil lægge i dem, hvis de nu er beregnet til noget andet. 

  Så gør jer selv den tjeneste at købe nogle ordentlige flyttekasser. Så kan I jo også komme af med de kasser som jeres X-box kom i, som I har beholdt over årene i kælderen, “hvis vi nu får brug for en tom kasse”.

  Flytning af elektronisk udstyr

  Det samme gælder for elektronisk udstyr, som gælder for porcelæn og glas. Således anbefales det at pakke selv store genstande såsom dit fjernsyn og stereoudstyr godt ind med bobleplast. 

  En anden faktor som potentielt kan være ret så irriterende, hvis man glemmer det, er at de forskellige genstande der hører til hinanden, skal så vidt muligt lægges sammen med hinanden. 

  Er der således ledninger og ting som Google Chrome og fjernbetjeninger, der hører sammen, skal man så vidt muligt lægge dem sammen med de ting som de hører sammen med. 

  Få gode råd til indretning af dine flyttede genstande her.

  Flytning af elektrisk udstyr