Sprøjtemaling af køkkenlåger

Hvorfor sprøjtemale køkkenlåger?

Når et køkken begynder at se gammel og slidt ud, kan det tage noget af glæden væk fra madlavningen. Det kan virke lidt ligegyldigt at gøre en ordentlig rengøring af køkkenet, hvis det hele bare alligevel ikke vil blive helt rent. De der fedtpletter ved håndtagene på køkkenlågerne vil bare ikke væk, uanset hvor meget man har stået og skubbet og skrubbet. Det kan derfor være nærliggende at tænke i at få lavet et helt nyt køkken. Det kan dog hurtigt gå hen og blive en ret dyr affære.
 
Der er dog en anden måde at tage sig af det på. Mange vælger i stedet at få sprøjtemalet deres køkkenlåger. Det er en god og simpel løsning, som får køkkenlågerne til at fremstå skinnende nye. Ved at vælge en anden farve på køkkenlågerne, og med en ny laminering af køkkenbordet, kan selv de mest nedslidte køkkener, få et helt nyt liv. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Hvad skal man tage stilling til?

  Familie flytning køkken
  Rejsen til køkkenlåger der ser flotte og nye ud, starter som regel med at man kontakter et firma, der specialiserer sig i det. De vil kunne rådgive jer om hvilken type af maling I skal få på køkkenlågerne. Der kan være forskel på hvilken type maling afgiver en masse uhensigtsmæssig lugt og dens holdbarhed.
   
  Det kan også være en idé at få rådgivning fra en ekspert, i forhold hvilken farve der vil passe til jeres køkken. Der kan være forskellige forhold at tage hensyn til, inklusive farve på vægge og køkkenplade.
   
  Folk der arbejder med sprøjtemaling af diverse genstande i boliger, såsom køkkenlåger, vil være i stand har som regel en bred palette af forskellige farver og typer af maling, og de ved hvordan de virker på forskellige typer af lak og træ. 

  Hvordan vælger man det rette firma til sine opgaver?

  Nogle af de kriterier man skal se på, når man skal vælge et firma til sine køkkenlåger, kan være den type maling som de bruger. Man skal helst vælge et firma, der anvender CE-mærket maling. CE-mærkning er ikke en certificering, men kan blive givet til et produkt i og med man overholder visse krav til sikkerhed, sundhed og miljøet inden for det pågældende produktområde.
   
  Dette inkluderer at malingen skal være lugt- og genefri. Dette kan være et vigtigt kriterie, da den type af lugt fra maling kan vedblive i luften i rigtig lang tid, hvis det er et produkt, der ikke lever op til standarden. 
   
  Derudover er der de sædvanlige kriterier for at vælge firma, såsom anbefalinger fra tidligere kunder og deres erfaring med deres produkt- og service område. Man skal huske at der som regel er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men det er ikke altid tilfældet, når det kommer til håndværk. Der kan gode anbefalinger være ret meget vigtigere end prisen. 
   
  Kontakt os, hvis I vil have info om hvilke firmaer der laver sprøjtemaling af køkkenlåger vi har som samarbejdspartnere. 
  Finansiel plan