Gulvservice

Er du lige flyttet ind i en ny bolig eller trænger din nuværende bolig til at få udført en gulvservice, så kan du her læse omkring perfekte løsninger til gulvservice. 

Hvad omfatter en gulvservice?

En gulvservice kan omfatte mange forskellige arbejdsområder inden for gulve. Der er bl.a. gulvafslibning, gulvlakering, gulvbehandling og gulvafhøvling.

Gulvafslibning

Afhængigt af hvilket slags trægulv du har, så er der forskellige niveauer af gulvafslibning. Der er den grove slibning og den fine slibning. De fleste starter med den grove afslibning og derefter den fine. Forskellen ligger i det sandkorn som bliver slibet med. Hvis du selv skal slibe gulvet er der en god ide at prøve sig lidt frem. Et godt råd er alt at starte med det finde sandkorn, og så bagefter prøve med det grove. På den måde undgår du at slibe for meget af gulvet, fordi nogle trægulve er mere følsomme end andre. Vi vil klart anbefale at gøre brug af en professionel gulvmand. De har de rigtige maskiner, udstyr og den nødvendige erfaringen. Dermed kan du få et effektivt resultalt, som også er udført med et flot slutresultat. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  gulvservice

  Gulvlakering

  Der er mange gode grunde til at få udført en gulvlakering på dine gulve. En af dem er at det kan blive mere modstandsdygtigt over for mærker, ridser og sollys. Dermed kan du have et flot trægulv i mange år i fremtiden. Du kan få mange forskellige gulvlakeringer, som passer til dig og din stil i boligen. Lakering af gulve er dog en svær proces at gøre selv og derfor anbefales det at få en professionel gulvmand til at gøre dette. 
   

  Gulvafhøvling

  Gulvafhøvling er for dig som har et trægulv, som er godt medtaget. Det tager det grove arbejde på dit gulv. Mange som skal have udført gulvafhøvling, har også overvejet at få anlagt et nyt gulv i stedet for. Men det kan oftest bedst betale sig at få lavet en gulvafhøvling. Selvom du gør brug af en professionel gulvmand, til at udføre gulvafhøvling, så vil det ofte være en billigere og nemmere løsning. På den måde slipper du nemlig for, at skulle brække alt dit gulv op og købe et nyt, hvor det skal anlægges også.

  Professionel gulvmand

  En gulvmand kan udføre en bred række af services inden for gulve. Afhængigt af hvad der skal laves vil det anbefales af gøre brug af en professionel gulvmand. De har de rigtige maskiner, udstyr og den nødvendige erfaringen. Dermed kan du få et effektivt resultalt, som også er udført med et flot slutresultat.