Fugearbejde København

Trænger din bolig til nye fuger?

Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på når du skal have foretaget fugearbejde i din bolig.

Fugning af døre og vinduer

Skal du have fuget dine døre og vinduer, eller skal dine gamle udskiftes?

Dine vinduer er et af de mest udsatte områder i din bolig, fordi vinduer og døre oftest bliver udsat for hårde lukninger efter gennemtræk. Derfor skal du have nogle gode faste fuger, når det kommer til dine døre og vinduer. Farven på din fugemasse, kan være med til at give din bolig et solidt og indbydende udtryk. Vi anbefaler, at du får fuger, som matcher din bolig.

Fugning af badeværelse

Badeværelset er et af de udsatte steder, da det er et af husets vådrum. Hovedsageligt bruges der 2 forskellige fuger i badeværelset. Enten bruges der en hård mørtelfuge mellem fliserne på gulv og væg ellers, så bruges der en blød silikonefuge mellem bordplader og væg, rundt om døre eller hvor gulvet møder væggen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Fugning af køkken

  Fugning af gulve

  Køkkenet er sammen med badeværelset et af de eneste vådrum i boligen. Med den rigtige fuge i dine vådrum, kan du mindske risikoen for skimmelsvamp med de rigtige tætte fuger omkring dine afløb, bad – og bruseområder.
  Gummifuger er meget anvendte fuger når det kommer til gulvet. Dette skyldes, at gummifuger er elastiske, og kan holde til vibrationer og mange former for gulvbehandlinger f.eks. en gulvslibning. Gummifugen egenskaber fra silicone- og polyurethan, som er en ideel løsning når gulvet skal fuges.

  Hvornår skal mine fuger udskiftes?

  Fuger holder ikke for evigt, derfor skal de skiftes engang i mellem. Fugernes levetid afhænger af, hvordan fugerne er lagt i badeværelset. Bliver fugerne ikke lagt korrekt, så vil de revne og løsne sig med tiden. Ønsker du professionel rådgivning til fugearbejde i din bolig, så kan du kontakte vores fugefirma København allerede i dag.