Forlæng dine kloakrørs levetid

Strømpeforing kan redde din kloak

Hvis din kloak er af ældre dato, eller måske endda beskadiget, så kan det hurtigt udvikle sig til et langt større problem. Du kan læse mere om, hvordan du kan forstærke dine kloakrør og forlænge deres levetid.

Som med så meget andet, så bliver din kloak også ældre over tid, hvilket gør den mere modtagelig overfor skader. Står du med en skadet kloak, er risikoen for oversvømmelser eller besøg af rotter markant større.

Når uheldet først er ude, så er det en rigtig kedelig situation af stå i. Derfor er det vigtigt, at du reagere hurtigt og får kontaktet en fagperson. Med en strømpeforing kan en autoriseret kloakmester nemlig udligne skaden eller utæthederne.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Hvad er en strømpeforing?

  Umiddelbart kunne det tænkes at strømpeforing havde noget med strømper at gøre. Men det er bestemt ikke tilfældet. Selve strømpeforingen er en polyester hinden, som indsættes på indersiden af det beskadigede eller utætte rør.

  På denne måde skabes der en form for nyt rør inde i det allerede defekte og ødelagte rør. Ved udvidelsen af polyester hinden, vil kloakrøret igen være brugbart og dermed tæt.

  Dette kaldes også en kloakrenovering, og er den mest effektive og nemme måde at reparere kloakrør. Samtidig undgår du at skulle udskifte hele kloaksystemet.

  Hvornår er der brug for en strømpeforing?

  Behovet for en strømpeforing kan variere meget, men ofte er det grundet alderen på dine kloakrør eller fordi de har pådraget sig skade. En autoriseret kloakmester vil være i stand til at vurdere om det er en strømpeforing din kloak har brug for. I nogle tilfælde vil der måske være brug for noget helt andet.

  Men uanset løsningen på dit kloakproblem, så er det vigtigt at løsningen kommer hurtigt. Hvis der først sker oversvømmelser eller rotterne kommer på besøg, så kan det hurtigt blive en omkostningsfuld affære. Står du med en oversvømmelse, kan vandet gøre så meget skade, at det vil koste dig dyrt at reparere det. Derudover er rotter er i langt de fleste tilfælde utrolig svære at komme af med, og det vil kræve endnu en fagperson til dette.

  Du skal derfor altid kontakte en autoriseret kloakmester, som kan vurdere, hvilken løsning dit problem har brug for, inden der når at ske for stor en skade.

  Utæt rør

  Vælg den rette kloakmester

  Det kan være svært at finde frem til den helt rette autoriserede kloakmester. Et godt udgangspunkt er altid at kontakte en god og erfaren kloakmester, som dennes tidligere kunder har været glade for. Vi har kendskab til flere professionelle og kompetente kloakmestre, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker information omkring de kloakmestre vi samarbejder med.