Markiser

Ønsker du at få overdækket din terrasse eller at afskærme solen, du når befinder dig udenfor i din bolig?

Så er vi sikrer på at markiser er løsningen til dig. 

Markiser skaber en høj værdi for dig i din bolig

En markise er værdiskabende for dig i dit hjem, ikke kun for at få afskærmning i boligen, men at man får udnyttet pladsen man allerede har, ved at der kan skabes et nyt uderum med en markise. Markisen sørger for at den skygger det område den er sat op, og nyde stemningen der skabes ved en markise, i stedet for at man skal justere en parasol hele tiden.

Markisen egenskab er også at den kan justerer temperaturen indenfor, så hvis solen rammer lige ind i ens stue, vil markisen kunne sørge for skygge og på den måde køle rummet. Markisen kan hjælpe dig med at få ly til dig, da den kan afskærme fra direkte vind, hvilket gør at man i sidste ende vil spare på energiregningen. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Få dig den helt rette markise

  En markise skal helst kunne holde i mange år, samt at den kan målrette dine behov og have den helt rette udseende. Markiser kan se helt forskellige ud i farver og mønster, da det betjenes på helt forskellige måder, ud fra ens behov.

  Man burde have gjort sig nogen overvejelser over hvilket valg og mekanismer man gerne vil have. Overvejelser kan være alt fra hvordan man gerne vil have markisen til at se ud, kigge på hvilket materiale som der er brugt, skal den være manuelt eller elektronisk, eller størrelsen på markisen. 

  Overvejelser som disse eller hvis du har nogen andre, kan Gardinhylden hjælpe dig, som også har en del års erfaring. Hos dem vil du være i sikrer hænder og få den rette løsning til dine behov. 

  pexels-photo-6271475

  Hvad koster markiser?

  Der er markiser i mange forskellige modeller og løsninger. Grundet dette er det svært at sige en præcis pris på markise. Det handler om nogen forskellige faktorer, når det kommer til prissætning. Det kan være alt fra størrelsen, modellen, hvordan montering skal være, hvordan opsætningen skal være og hvis man ønsker ekstra tilbehør til markisen. Det en god ide at gøre sig i nogen overvejelser udefra ens behov og derfra kan der kigges på din opgave og hvordan du ønsker det.