Rengøring

Rengøring er ikke bare rengøring. Vi sørger for du kommer hel i bund med in rengøring i hjemmet, eller på arbejdspladsen.

Rengøring til private

Hvis du går og ikke lyster om at gøre rent mere i din bolig. Så kan vi give dig en hjælpende hånd og sikre der bliver gjort rent. Det kan være en større opgave at gøre ordentligt rent i en større bolig. Derfor tilbyder vi en rengøringsservice som gør at du kommer i bund af din boligs snavs. Det at få lavet en ordentlig rengøring, kan tage meget tid og fylde i hverdagen hvis man har andre opgaver der skal løses. Ofte er rengøring ikke en førsteprioritet, det forstår vi godt. 

Så vi kommer gerne ud med uddannet personale, som sørger for at alt det beskidte kommer væk. Vi udfører opgaven nemt og hurtigt så du ikke skal stå i et urent hjem.
Vi er meget opmærksomme på at der ikke bliver lukket andre ind i hjemmet under denne rengøring. Vi sætter meget fokus på tillid og sikkerhed angående dine ejendele og privatliv. Derfor skal vi naturligvis lige tage en snak om hvordan denne engøring bliver gjort bedst.
Her kan vi også finde frem til den bedste pris. Prisen bliver her meget anslået på hvor stor boligen er, samt hvor meget i bund rengøringen skal gå.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


    Mere egen tid

    Det vigtigste vi har her i denne verden er selvfølgelig tid. Det får vi aldrig tilbage igen. Så giver det kun god mening at du slipper for det. Vi har lavet en virksomhed omkring dette, så der bliver slået 2 fluer med et smæk. Når vi er færdig med din bolig kan vi sikre dig at du bliver glad for et mere renligt hjem, samt mere overskud i hverdagen til at lave lige det du har lyst til.

    Rengøring til erhverv

    Vi kan sikre dig at renere lokaler er en måde at holde en dejlig atmosfære på en arbejdsplads. Det giver en helt anden stil at holde sine lokaler rene. Det er jo altid dejligt at møde op til et lokale som er blevet gjort rent, op imod lokaler som måske kan virke snavsede. Hvis alt dette lyder som en god ide kan du kontakte et af vores rengøringsfirmaer her.