Rullegræs

Hvis du skal have en lækker ny græsplæne, eller renovere den gamle. Så har vi en guide til hvordan du gør her

Hvordan lægger man rullegræs?

Hvis man søger efter en lækker nyrenovering af sin græsplæne, finder de en fantastisk mulighed. Denne mulighed er rullegræs. Rullegræs kommer i mange forskellige former og nuancer af grøn. Hlt basalt består det at lægger rullegræs ud af 4 steps. Til start skal man sørge for at klargøre underlaget. Herefter kommer man så til gødning af jorden. Næste step er, lægning af sit rullegræs. Til slut skal man lærer lidt omkring vanding af sit græs.

Til start skal man have et underlag som er klar til at blive påført græs. Dette gøres ved at undersøge underlaget. Man skal kende det materiale man lægger sit græs på først man kan begynde processen. Det vigtigste er at underlaget er fri for andre græsarter, ukrudt, kvikrødder eller sten. En populær metode er at pløje stedet man skal lægge rullegræs på.

Efter man er blevet færdig med at sikre underlaget, skal man videre til gødning af jorden. Denne del af arbejdet, har til hensigt at klargøre underlaget til sit rullegræs. Det er vigtigt man her venter ca 3 uger.

Lægning af rullegræs

Herefter skal man nu lægge sit græs. Hvis denne del skal gøre så nemt som muligt er det vigtigt, man starter fra kanterne. Der er altid mulighed for at skære sit græs til når man kommer ind til midten. Dog skal man være opmærksom på at lægge rullegræsset lige til start, så man ikke skærer for meget af. Det kan godt hjælpe at lægge plader og længder ud som kan vise hvor man lægger sit rullegræs. 

Husk altid at sikre græsset har kontakt med underlaget, ellers vil det dø ud efter kort tid.
Når alt dette er gjort skal man kun huske bare at vande græsset ofte. Det er kun for lige at sikre det hele sidder som det skal. Efter 2 måneder så burde der være fuld kontakt fra rullegræsset til underlaget og fungere som en normal græsplæne. Meget af dette kan være en større proces, der kan man også kontakte professionelle som kan forklare mere omkring dette.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.