Byggeri

Hvordan kan man realisere sit byggeri projekt?

En ting er at se på en udmærket stykke tom plads foran sit hus og beslutte sig til at der vil man gerne have et nyt skur. En anden ting er rent faktisk at få et byggeri af et skur til at lykkes. 

Man kan jo sagtens købe materialerne selv og gå i gang. Man skal dog huske at medregne den tid man skal bruge på projektet, samt kvaliteten af slutproduktet. 
 
For uanset hvor godt man har hænderne skruet på, så er det nu engang en anden oplevelse når en professionel kommer ind over ens byggeri. Når de gør det til daglig, kan de som regel udføre arbejdet en del hurtigere, samt anvende de bedste metoder til at få det til at lykkes. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Hvilken hjælp skal du bruge?

  Arkitekter

  Arkitekt hopper
  Når det er man får en idé til et nyt byggeprojekt, så skal man for at se om det overhovedet kan lade sig gøre, først og fremmest have fat i en arkitekt.
   
  Denne arkitekt kan give dig professionel rådgivning i forhold til om det kan lade sig gøre, men endnu mere vigtigt, hvordan det kan lade sig gøre.
   
  Arkitekten kunne ofte også sørge for de nødvendige byggetilladelser, til tider sammen med boligadvokaten.
   
  Arkitekten vil sammen med dig udarbejde et projektforslag for din konstruktioner med den seneste viden om de nyeste teknologier om materialer og hvordan man sørger for at konstruktionen bliver så energibesparende som mulig.
   
   
   
   
  Hensynet om bæredygtighed starter nemlig allerede på planlægnings- og projektstadiet og der er arkitekter vitale for at sørge for at der bliver taget hensyn til det aspekt. 

  Derudover kan en arkitekt bruge sin erfaring til at sørge for at hver kvadratmeter bliver anvendt på den bedst mulige måde, samt hvordan man sørger for at anvende dagslys på den mest effektive måde, således at rummet får det rette og behagelige lys om dagen. 
   
  Når det er udarbejdet og planlagt, så handler det også om at arbejdet skal udføres til aftalt tid og indenfor de økonomiske rammer og der kan en god arkitekt også med det samme gennemskue om en håndværker har været en smule for optimistisk eller urealistisk i sin prisgivning. 
  Arkitekt tegning

  Håndværkere

  affaldssortering

  Efter man har lagt sin plan og gennemgået den med arkitekten, så skal den jo faktisk effektueres. Om end det er et skur ude i baghaven, et nyt badeværelse eller en ny indkørsel, så er det lækkert hvis det spiller. Der er det vigtigt at finde frem til den rigtige type af håndværker. 

  Det er dog ingen hemmelighed at der er en mangel på håndværkere i Danmark og især i København. Der bliver simpelthen bygget mere end der er håndværkere. 

  Vi har lavet en liste over forskellige typer af håndværkere til byggeri, der kan sørge for at få din opgave udført hurtigt, billigt og effektivt. 

  Tømrere og malere

  Det kræver ingen certifikation eller godkendelse for at kunne kalde sig for en tømrer eller maler. Det gør at det er lidt op til kunden at vurdere om den tømrer eller maler man hyrer til sin opgave, rent faktisk kan udføre opgaven til den aftalte pris og til den aftalte tid. 

  Der kan man som ganske almindelig privat kunde være lidt på herrens mark. Man kan se på anbefalinger. Man kan høre lidt til hvem naboen havde fat i. Og man håbe på det bedste. 

  Der er stor forskel på hvor dygtig en tømrer eller maler er. Antallet af år de har arbejdet med sit felt er en rigtig god indikator for hvor gode de er, men det er ikke den eneste faktor. Vi har i denne blog samlet lidt data om hvilke faktorer der er vigtige at lægge mærke til når det er man skal til at vælge en god tømrer eller maler til sin opgave. 

  Tømrer

  VVS-folk og elektrikere

  Elektriker

  Det kræver en længere uddannelse, samt certifikation, for at kunne kalde sig VVS-person eller elektriker. Derudover er der forskellige grader af certifikationer, hvor en elektriker der f.eks. har lov til at ordne et stikkontakt til en opvaskemaskine i et hus, måske ikke har lov til at ordne hele el-installationen i en skyskraber. 

  Det er nemt at forestille sig hvorfor det er vigtigt at det er en autoriseret VVS-person eller elektriker der kommer ind og ordner ens installationer. Hele ens hus kan blive overfyldt med vand hvis VVS er gjort forkert. 

  Det samme gælder når det gælder den rigtige el-installation hvor det kan bryde i brand, hvis gjort forkert. Læs videre på denne blog for at finde ud af hvordan man vælger den rette til sit byggeri projekt.