Foldegardiner

Gardinet der pryder indretningen.

Det er ikke kun møbler og nips ting, som medvirker til din indretning. De rette gardiner kan også gøre meget for et rum.

Læs med her og lær alt du skal vide om det alsidige og stilfulde foldegardin.

Skab den rette stemning med foldegardiner

Med foldegardiner kan du skabe en rigtig hyggelig stemning i dit hjem. De er samtidig med til at give et rolig og klassisk udtryk.

Hvis du har et ønske om et gardin, der på en dekorativ måde, indrammer dine vinduer, så er foldegardinet det perfekte valg. Uanset om foldegardinet er trukket for eller ej, vil dens dekorative udsmykning komme til udtryk.

Dette er en af grundene til, at foldegardinet er en populær gardinløsning. De sætter både rammen for nogle hyggelige omgivelser, og du har ligeledes mulighed for at præge stemningen, så den passer til dit hjem og ønsker.

Med foldegardiner kan du helt selv bestemme, hvilken stil du ønsker og du sætter dermed nemt og enkelt, dit eget præg på din bolig. Derudover kan du også få foldegardiner ud fra præcis dine vinduers mål. På den måde kan du altid få foldegardiner, som passer til dine vinduer.

Når du vælger foldegardiner har du mulighed for at skabe interessante kontraster i din indretning eller forstærke dele af din indretning. Foldegardinets udtryk er både formet efter det valgte designet og det valgte materiale. Du kan få foldegardiner som ensfarvede gardiner, eller i mønstre. Derudover findes de også i et hav af farver. Så du har rig mulighed for mixe og matche efter din personlige smag.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Typer af foldegardiner

  Der er ikke noget at sige til, at foldegardinet er populært i de danske hjem. De passer nemlig både ind i køkkenet, stuen, soveværelse, eller hvilket som helst andet rum i hjemmet.

  Samtidig er det også en diskret og stilren måde, at skærme af for både indkig og solen. Foldegardinet er en mildere og blødere måde at skærme af for solen, i forhold til plissegardiner for eksempel.

  Når du er på udkig efter dit foldegardin, så er det vigtigt at du vælger det rette udtryk og materiale. Hvordan stoffet er designet, har betydning for selve udtrykket, men også hvordan det regulere lysindfaldet. Foldegardiner findes i flere forskellige tykkelser af stof, blandt andet; transparent stof, semi-transparent og tæt eller mørklæggende.
  Jo tykkere stoffet er, jo mere lukkes lyset ud. Det kan derfor være en god ide at have forskellige stoftykkelser i forskellige rum.

  Foldegardinet fungere ved at gardinet er i stof, som så rulles op med en snor eller en kæde. Det er både nemt og enkelt at betjene et foldegardin. Uanset om du vælger en snor eller en kæde, så er trækningen diskret, så det ikke forstyrre helhedsbilledet.

  Hvis du ønsker at have visuelt attraktive gardiner, uden at de ligger og flyder på gulvet, så er foldegardinet løsningen til dig.

  Rengøring Nordsjælland

  Udvælg dine folde gardiner korrekt

  Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, når det kommer til gardiner. Derfor kan der være behov for at rådføre sig hos professionelle fagfolk.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring farvevalg, stoffets tykkelse, hvilke farver eller mønstre, som vil passe bedst med din indretning og meget andet. Det gør det også nemmer at finde det rigtige gardin ud fra dine ønsker og behov, samt din eksisterende indretning. Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan kompetente og kyndige gardin fagfolk kan hjælpe dig, så klik her.

  På den måde er du sikret at få den helt rette gardinløsning.