Hvad kan en tømrer hjælpe med?

Helt basalt kan en professionel tømrer hjælpe med stort set alt indenfor arbejdet med træ.

Dette er dog også en, en smule traditionel opfattelse, da tømrer nu til dags også oplæres i arbejdet med gips, isolering og flere andre typer materialer.

Hvad kan en tømrer hjælpe med indendørs?

Her kan du læse mere om forskellige ting en tømrer, vil kunne hjælpe dig med:
 
Døre og vinduer
Når det på et tidspunkt bliver nødvendigt at skifte døre og/eller vinduer i dit hjem, kan de hjælpe dig med af afmontere de gamle, men selvfølgelig også montere de nye. Det er nemlig ikke altid så simpelt, som det kan se ud.
 
Nye gulve
Du vil i mange tilfælde kunne klare at fjerne og lægge nyt klik-gulv, men hvis du er i tvivl eller er udstyret med 10 tommelfingre, vil vi klart anbefale at ringe efter en erfaren tømrer. De vil også altid kunne hjælpe dig med at lægge et nyt flot plankegulv, parket gulv eller sillebens gulv.
 
Generel renovering
En tømrer kan hjælpe med rigtigt mange forskellige ting. Det betyder også opsætning af nyt paneler, ny væg eller væltet en væg. Skal du have plads til en dør eller blændet en dør – er det også en tømrer du skal have fat i. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Hvad kan en tømrer hjælpe med udenfor?

  En tømrer kan også hjælpe med alverdens opgaver udenfor, se mere her:
   
  Træterrasser
  Hvis du har en stor have til huset, vil alle formentligt drømme om en stor og rummelig træterrasse. Her skal du have fat i en erfaren tømrer. Bor du på Sydsjælland? Find en tømrer Køge her.
  Med en træterrasser udevides huset næsten, I vil mange dage om året kunne nyde gode stunder, sammen med familie og venner herude.
   
  Garage eller carport
  Hvis du drømmer om en snorlige og lækker garage eller carport, vil du også skulle have fat i en tømrer. Det er et større arbejde end som så, da der jo skal bygges et helt lille hus.

  Indhent et tilbud