Indretning

Hvordan indretter man sin bolig?

Det vigtigste ved indretning er at det passer til en selv og dem der bor der. Således skal det være med til at gøre det mere behageligt at være derhjemme og samtidig opfylde de funktioner der er vigtige i et hjem. 

Hvilken slags person er du? Det har også en betydning i forhold til hvordan du gerne vil indrette dit hjem. En musiker, der kan lide at have sit musik udstyr i stuen er måske anderledes end en bodybuilder, der kan lide at have sit træningsudstyr ved siden af sin seng. 

Samtidig så har en musiker der spiller klassisk musik på klaver og har gæster med fint selskab og cocktails, muligvis anderledes indretning end en rockmusiker, der kan lide at have diverse guitar hængende fra væggene og kæmpe reoler med sine yndlings LP’er. 

Så det første spørgsmål man nok skal stille sig selv når det kommer til indretning, er at finde ud af hvilken slags person man selv er, og hvilken indflydelse det skal have på indretningen af sin bolig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Hvilke andre personer bor i boligen

  Familie flytning køkken

  Boligen kan i høj grad ændre udseende og funktionalitet med nye beboere. Det er dog et af de mest interessante aspekter ved at indrette en bolig.

  Hvis der er småbørn i familien, så ser stuen muligvis anderledes ud end hvis det blot er en enkelt person. Det kan have indflydelse på om man kan have glasbord som sofabord, hvis man har børn der kan lide at hoppe på sofaen. 

  Så udover hvilke funktioner som boligens indretning skal udfylde og det rent æstetiske ved det, så kan der være sikkerhedsmæssige aspekter som man skal tage hensyn til. Udover børn, så kan en ny partner jo ønske en anden æstetisk stil i boligen end den man selv synes.   

  Hvilken del af boligen skal indrettes?

  Badeværelse

  Der er en del forskel på om det er stuen der indrettes eller om det er badeværelset der skal indrettes. Forskellige værelser i huset eller lejligheden kan sammensættes på forskellig vis i forhold til farve og stil. Således kan man have et blåt badeværelse, mens stuen er beige eller lys grå. Det bedste er nok at tage et værelse af gangen, fordi hvis man skal lave en plan for hele huset på en gang, kan det meget nemt blive ret overvældende. Det man kan gøre er at tage det værelse i huset, som ligesom fylder mest. Ikke nødvendigvis i forhold til hvor mange kvadratmeter det fylder, men mere i forhold til hvor i huset det er. Det er som regel stuen.

  Større renoveringer

  Større bolig renovering
  Til tider så er den vision man har for sin indretning helt anderledes end den faktiske virkelighed man står overfor i sin bolig.
   
  Især når det kommer til køkken og badeværelse, vil man opdage at der er sket rigtig meget udvikling. Ofte vil det ikke være muligt at få det som man ønsker, uden en total renovering, af hele badeværelset eller køkkenet.
   
  Det kan være at man har lyst til langsomt at gøre noget ved sit badeværelse. Men det kan ofte være en bedre løsning at sørge for at det hele er som man gerne vil have det. Gamle lejligheder i indre København har meget lidt plads afsat til badeværelse og køkken. Der kan det også være behov for at se på planen for hele lejligheden. 
   
  Tag kontakt med en professionel indretningsspecialist. De kan lave en plan for jeres boligs indretning, så den bliver præcis som du vil have det. 

  Lav en finansiel plan for din indretning

  Hvis man lægger en plan for hvordan stuen overordnet set skal se ud, så vil det næste være at se på hvilke møbler der kan udfylde det.

  Der er forskellige muligheder når det kommer til møbler og den største faktor i den forbindelse er hvor meget man har lyst til at betale for møblerne.

  Det gælder ofte sådan at man får det som man betaler for. Men hvis man allierer sig med en professionel indenfor indretning, vil man ofte blive overrasket over hvor meget der kan gøres for lidt.

  Kontakt en indretningsspecialist og få professionel rådgivning. 

  Finansiel plan