Få opvarmet hus med varmepumpe

Du kan i dette blogindlæg læse om, hvordan du kan få opvarmet dit hus med en varmepumpe. Du kan ligeledes læse om, hvilke fordele der vil være forbundet med at have en varmepumpe.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe defineres som værende et varmeanlæg, som ved brug af varmen i luften eller jorden udenfor kan skabe varme i din bolig. Den er på størrelse med et køleskab, og kan altså installeres i kælder, bryggers eller noget helt tredje. De kan installeres i alle typer huse, så der er altså ingen undskyldning for ikke, at investere i en varmepumpe. Varmepumper findes i 2 forskellige typer:

Luft-til-vand

En luft-til-vand varmepumpe kan igennem den udendørs luft omdanne dette til varme, og fører dette ind i dit hjem ved hjælp af radiatorer og varmerør. For at en luft-til-vand varmepumpe kan fungerer er det nødvendigt, at boligen har radiatorer og/eller varmerør. Den vil altså være et oplagt valg til dig, som i forvejen har radiatorer i din bolig, men gerne vil væk fra oliefyr eller gasfyr. Denne løsning fungerer bedre til helårsboliger og større sommerhuse.

Luft-til-luft

Der er mange penge at spare ved en luft-til-luft varmepumpe fremfor de traditionelle opvarmningskilder som brændeovn, elradiator eller oliefyr. En anden fordel, som der er forbundet med luft-til-luft varmepumpen er, at de ikke er specielt svære at få installeret. Det er et selvkørende system, som ikke kræver løbende påfyldning af brændstof. Denne løsning fungerer bedre til små boliger, sommerhuse osv.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Hvorfor er en varmepumpe en god ide?

  Familie flytning køkken
  Har du brug for et opvarmet hus, men synes at en radiator koster for meget, eller en brandovn er for krævende? En varmepumpe bruger kun omkring en fjerdedel af den elektricitet, som en radiator bruger. En varmepumpe kan altså være med til, at spare dig for en masse penge, og kan samtidig være med til at være forbyggende for miljøet.

  Få professionel hjælp til varmepumpe

  Det kan være svært, at vide hvordan du vælger den rette varmepumpe til lige netop din bolig, hvis ikke man fra starten af har forstand på dette. Det kan derfor være en stor fordel, at indhente professionel hjælp. De fleste som sælger varmepumper tilbyder også installation af disse. Du kan derfor læne dig tilbage, og få den rette hjælp og vejledning.

  Finansiel plan