Trappevask København

Sådan vælger du den rigtige trappevasker

Mange firmaer og boligforeninger har problemer med at finde den rigtige til trappevask i København til deres behov. Dette kan bl.a. skyldes, at de ikke lever op til de krav, som de stiller, og kvaliteten simpelthen er for lav. 

Du skal derfor vide hvilke ting du skal spørge ind til, hvis du ikke har den store erfaring med professionel rengøring. 

Du kan i dette indlæg læse om hvordan du vælger den rigtige trappevasker til dit behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Spørg ind til hvordan de udfører trappevasken

  En trappevask skal udføres af en, der har forstand på det. Bliver de forkerte rengøringsmidler anvendt, kan det nemlig skade trappen, og forkorte holdbarheden på materialet markant. Dette gælder f.eks. linoleum, som er anvendt på mange trapper. Her vil universalmidler eller opvaskemidler udtørre materialet, så trappen går hen og bliver kedelig og misfarvet.

  Vi anbefaler også at der støvsuges, inden selve trappevasken bliver foretaget. Det giver et bedre resultat end med en fejekost, da mindre støvpartikler også vil støvsuges væk.

  Det sidste du bør spørge ind til, er hvilken moppe de anvender. Her kan der nemlig være stor forskel. Vi anbefaler en mikrofibermoppe, da den trækker snavset med, frem for at køre det rundt ligesom en garnmoppe. 

  rengøringsmiddel

  Forventningsafstem med trappevaskeren

  Det er vigtigt at du forventningsafstemmer med trappevaskeren, så de er indforstået med, hvilke behov du helt præcis har. Nogle har behov for at få vasket deres trapper flere gange om ugen, hvor andre kan nøjes med et par gange om måneden eller året. Det er vidt forskelligt, og ofte afhængigt af hvor meget trafik der er på trappen.

  En god trappevasker vil være kunne rådgive dig til den bedste løsning, og leve op til de krav du stiller. Nogle firmaer har en høj personaleudskiftning, og hvis det hele tiden er en ny medarbejder der kommer, kan der være stor variation i kvaliteten af det leverede arbejde. 

  Derfor er det utrolig vigtigt at forventningsafstemme, så både dig og trappevaskeren er indforstået med hvad der skal leveres.