Ejendomsmægler Hvidovre

Er du på udkig efter en ejendomsmægler i Hvidovre eller omegn? Så er du kommet til det rette sted.

Hvordan vælger man en god ejendomsmægler i Hvidovre

Står du og skal have solgt din bolig i Hvidovre eller omegn? Så kan vi hjælpe dig.
Det kan hurtigt blive uoverskueligt og tidskrævende at finde den rigtige bolig, især i disse tider. 

Her vil du få gode råd og anbefalinger med på din ved salg af bolig i København eller Hvidovre, da vi ved at et boligkøb er en stor ting for mange danskere.

Det kan være en god ide at få en dygtig ejendomsmægler, når du skal have solgt din bolig eller lejlighed. Vurderinger og anmeldelser siger meget om din ejendomsmægler. Har mægleren fået gode anbefalinger, så er der højt sandsynligt noget om snakken. Du kan med fordel søge efter kompetente ejendomsmæglere i dit område på forskellige anbefalingssider. Men husk at find en mægler, som har lokalviden i det område du ønsker at sælge din bolig.

Kontakt os

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


    Brug boligadvokat for at undgå det juridiske isbjerg

    Når du skal have solgt din bolig eller lejlighed, så er der oftest flere faktorer som du skal være opmærksom på. Mange af de større mæglerkæder kræver f.eks. 20% i ekstra provision, hvis de sælger boligen dyrere end hvad den er blevet vurderet til. For dig som boligsælger, handler det om, at få størst muligt afkast på dit boligsalg i København eller omegn. Det er okay at stille din ejendomsmægler spørgsmål, hellere få svar for tidligt, end for sent.

    Vores klare anbefaling er at

    Når du skal have solgt din bolig, så kan det være en god ide at finde en ejendomsmægler som kan formidle dit hjem, så det kan falde i en potentiel købers interesse. Befinder du dig i Hvidovre eller omegn, og skal du til at sælge din bolig? så anbefaler vi Ejendomsmægler Stine Christiansen som din ejendomsmægler i Hvidovre. Stine tilbyder bl.a. gratis salgsvurdering, så du helt uforpligtende kan få en kyndig vurdering af din bolig.

    Indhent et tilbud